Saturday, May 24, 2008

Neulotuttais ehkä

Tuli idea, ihan niinkuin silloin joskus. Ja samantien kaivoin puikot ja lankakerän aarrekaapin uumenista, nyt oon niitä pari päivää tuijotellut... Odotan että aurinko alkaa paistaa takapihalle ja sitten klik. Jocsu läks eilen leikkimään liian kauas ja näkymättömiin, hyvä tovi sitä etsittiin ja alkoi jo tulla paniikki. Nyt on poika sitten kotiarestissa, mikä on mun kannalta ihanaa koska lapset pysyy takapihalla, eikä tarvi yhtenään hyppiä niiden perässä.
Ilma on ihana ja vähän tekis mieli istuttaa kukkia ja kasveja jo ulos, kaikki pöytäpinnat on niin täynnä purkkeja et mitään ei mahdu tekemään..

Olen miettinyt ja viilaillut liiketoimintasuunnitelmaa, kaiken brainstormingin jälkeen se todella alkaa muotoutumaan, aika kivuttomastikin. Yrittäjäkurssilla yksi luennoitsija kertoi miten tärkeää nykyaikana on että yrityksellä on jonkinlainen kestävän kehityksen suunnitelma ja että kaikenlaiset kierrätysjutut ym pitää olla hyvin hoidettuna jne. Tätä sitten pohdin ja mietin, että oikeasti ärsyttävintä kaikissa pikkufirmoissa on se, että kun ostat jotain, kaapin perältä kaivetaan ruttuinen apteekin muovikassi ja vähän pahoitellaan ettei nyt ole muuta. Ja korjausompeluthan perinteisesti kulkee rähjäisissä muovikasseissa, mitä nyt käteen osuu. Ärsyttävää ja kotikutoista.

Ainakin mun tossuilla on nyt ekokoti, pussukoita kierrätysmateriaaleista, nätti ja voi toimia itsessään lahjapakkauksena (ei nyt ehkä just tämä kappale mut kuitenki :D).
Ja toinen ekoteko; ei enää tossuntäytteenä ostettua silkkipaperia vaan kaavoituksen ylijäämäpaloja. Samaa tavaraahan se melkein on ja hyvin toimii.
Aatelkaa miten kivalta näyttää messupöytä täynnä tossupusseja :D. Sit ei tarvikaan muuta ku neuloa niitä tossuja... Miten niin perse edellä puuhun, ensin pakkaus ja sitten tuote :D.

**
ihana miten innoissaan olitte pussukkaohjeen perään! En sitä viitsinyt valmiiksi tehdä kun ajattelin et jos tää on taas näitä juttuja minkä kaikki tietää ja mä vaan en ole tajunnut :D. Mut kohta on blondinvarmat ohjeet kasassa ja kuvattuna, stay tuned.

3 comments:

Anonymous said...

Kivoja pakkauksia.

Ihailen kuinka saat kaikkea aikaiseksi.

Susanna said...

Nimetön, voi kiitoksia, itsestäni kun on viime aikoina tuntunut etten saa kerrassaan mitään aikaiseksi!

Merja K said...

Ei sillä niin väliä, missä järjestyksessä asiat etenevät, kunhan etenevät. Itsellänikin vähän taipumusta tuohon eli teen asioita välillä "väärässä" järjestyksessä. Mutta kun se into menee järjen edelle :) Iloista ja aurinkoista viikonloppua!