Sunday, July 13, 2008

Pikku Myylle hattu

Luin sitten Jongia puoli kahteen... Ja kirja muuten on Syvästi kaivaten, hyvältä vaikuttaa vaikkakin aikas erilaista Jongia kuin mitä aiemmin olen lukenut. Tai sitten vaan aika kultaa muistot.

Prinsessa Pikku Myy, the tuhisija, nukkui vieressäni koko yön ;). Ennenhän nukuimme kaikki samassa sängyssä jos J oli pois, mutta jotenkin se ei ole enää nykyään kovin käytännöllistä.. Mutta tuhisija yksinään mahtui hyvin viekkuun ja lämmitti suloisesti.
- Älä näytä kieltä
- Näytänpäs
- voisitko hymyillä vähän
(irvistää)
- näytä ees sit sitä kieltä jos et muuten saa naamaasi järjestykseen.

***
Muistiin itselle ja kaikille muille keiden lapset eivät vielä ole teini-iässä:
- älä passaa lapsia; aika pienikin, sanotaan vaikka neljä vee, on ihan kykenevä viemään oman lautasensa tiskipöydälle, tai tyhjän maitopurkin roskiin
- opeta, että aamiainen ei odota pöydässä for ever; jos väsyttää, tehdään sitten itse oma aamupala, ja se tarkoittaa sitten myös sitä että äiti ei kulje perässä siivoamassa pöytää uudelleen
- ja ihan totta, ne asiat mitä lapsi vaatii kasvaa vain suuremmaksi samaa vauhtia kuin lapsi itse. Jos joka kerta antaa periksi niin, noh, sitä niittää mitä kylvää.
- ja pieni lisäys: jos kylässä ollessa sanotaan että lapset ei saa katsoa tiettyjä ohjelmia, niin tarkottaako se nyt saatana sitä että kylässä oleva katsoo ja komentaa talon lapset pois????

Ja ties mitä muuta. ÄRRIN MURRIN!!! Ja kun mä en viitsi paasata ja komennella joka asiasta, kun tahdon että täällä on kivaa ja eiköhän ne house rules mene jakeluun jossain vaiheessa. Mutta pakko ihan pikkuisen räjähtää täällä kuitenkin KOSKA MULLA MENEE MUUTEN HERMO!!! Huh.
***
Muuta kivaa:
- värjäsin aamulla hiukset ja nyt ne on ihkut ja punaiset
- ostin Back streetiltä ihanat pinkit pääkallokorvikset
- käytiin Lumenella ja mukaan tarttui mm. ihanaa huulipunaa mikä näyttää kesältä ja maistuu huulipunalle ja kirsikalle, nyt pitäs vaan päästä pussaileen ;)
- huomenna Turkuun! Hei Muu-u-mi!!!! (voi olla että äiti on oikeassa, mä odotan tätä reissua ehkä jopa enemmän kuin lapset. Mutku mä en IKINÄ ole käynyt MISSÄÄN!!! *teiniangstia*).

No comments: