Thursday, August 07, 2008

Band of brothersIhana.(arvatkaa meinasko jari tulla hulluks ku mä koko ajan odotin vaan et ne pussais :D) Katsottiin koko sarja muutaman päivän aikana, nyt on vähän tyhjä olo. Harvoin mä tykkään mistään melkein mustavalkoisesta, missä vaan räiskitään eikä ole yhtään nättiä tyttöä :D.

8 comments:

TiinaR said...

Oi, aivan ihana sarja! Katsottiin se mieheni kanssa keväällä melkein yhtä soittoa :)

Sini said...

siis mikä sarja..? miten mä oon ihan pihalla?

Susanna said...

Sini, Taistelutoverit suomeks. Se on joskus 2001 muistaakseni tehty, ja Yleltä tullut, ja nyt tälläkin hetkellä tulee uusintana. Toiseen maailmansotaan sijoittuva, seuraa yhden komppanian elämää Normandian maihinnoususta sodan loppuun.

Jatta said...

Minunki lemppareita tuo sarja. On se vaan niin.. vaikuttava? Huono sana :P

Sini said...

never heard. kuulostaa kyllä mielenkiintoselta, täytyy kattoo jos sais niitä tuotantokausia jostain lainaan. vois välillä kattoo jotain muutaki ku housea =D.

Maija said...

Joo tää on meilläkin katottu _muutamaan_ otteeseen nauhalta tuossa... mielenkiintoisin oli Rossin ööh eiku David Schwimmerin roolisuoritus simputtajana :oD

Anonymous said...

Ihana sarja! Aikoinaan lintsasin duunista, että pääsin katsomaan kun tuli telkusta :D. Ja Winters on ihan mun suosikki. Hmm, pitää varmaan katsoa uudelleen tämän blogin innoittamana ;).

T: Satu-sisko

TiinaV said...

Ihana sarja! Katottiin jo silloin kun tuli ekan kerran telkusta ja ostettiin boxi itselle. Minä olen varmaan poikkeuksellinen nainen, kun tykkään toiseen mailmansotaan liittyvistä elokuvista (ja mafiaelokuvista). Varsinkin kun olen hyvin antiarmeijahenkinen..