Friday, August 08, 2008

Shopping and sewing

Keskiviikkona ei huvittanut ommella ja lasten vaatekaapit tarvitsi vähän ostosvaatteitakin, niin lähdin sitten selloon. Olenko joskus maininnut että mä vihaan ostoskeskuksia? Mä vihaan ostoskeskuksia. Mut selvisin hengissä ja päätin sen kunniaksi lenkkeillä Merjan Kasperiinaan, missä en olekaan aiemmin käynyt. I-ha-naa. Mutta as usual mä meen ihan sekaisin tuollaisissa paikoissa, jollen olisi päättänyt etukäteen mitä tahdon en varmaan olisi osannut ostaa mitään. Tai sitten en olisi kehdannut häipyä ostamatta jotain pientä ja takuulla turhaa.. Aika epätyypillistä käyttäytymistä multa sinänsä, kun en mä oikeasti ole ollenkaan tuollainen, paitsi kaupoissa. Joka tapauksessa siis,

ostin neljää kangasta pienet palat. Ja nauhoja, mitä piti ostaa jo viime messuilta, mutta eihän sitä nyt tarjouksesta kannata! Nauhoja tulee unipusseihin ja neulavihkoihin ainakin, kattoo nyt. Mutta ei huolta, en tule sanomaan että "tildasin unipussin" *puistatus* :D. Täytyy nyt ensin tehdä vähän pesutestejä, kun olishan se kätevää jos koristeet kestäis myös käyttöä...

Tässä pieni otanta mitä on työn alla. Alla olevat kankaat on myös Kasperiinasta. Neulavihkoja siis luvassa lisää, joulumyyjäisiä varten jemmaan ja tännekin laitan taas myyntiin kunhan saan neppareita.

Viimeisiä vapaapäiviä varjostaa sateinen ja syksyinen sää, tylsää :(.

Neppipresseistä vielä: olin yhteydessä SK-tradeen, ja täytyy kyllä sanoa että sen firman päälle meni just iso punainen raksi. Enhän mä tietenkään väkisin mitään tahdo ostaa, ärsyttää kun pitää edustajalta kerjätä että no kertoisitko hinnan jne. En nyt enää tiedä onko se Kangastukun pressi Astor vai ei, kun ei siellä sanota, ja hinta on ihan erilainen kuin tradella annetaan ymmärtää. Lopulta sain sitten tällaiset hintatiedot:

Astor A 5 prässi maksaa 174,20 euroa ja A 51 prässi 292,20 euroa.
Napin päällystys työkalut maksavat noin 100-200 euroa/srj koosta riippuen.
Nepparityökalut n. 170,00 euroa/koko.
Sirkkatyökalut n. 120-190 euroa/srj koosta riippuen.
Lisäksi tarvitaan adapterit joilla eri työkalut saadaan kiinni koneeseen. Ne ovat n. 100 euroa.
Hintoihin tulee vielä ALV ja postikulut jos ne lähetetään jonnekin.

Että tuota... Ota tosta nyt sitten selvä.

Sitten vielä kysymys (kun te aina tiedätte kaiken), mistä saisi tilattua vinonauhoja rullittain, mieluiten tietysti mahdollisimman halvalla?

***edit: Kangastukun pressi on ainakin kuvassa täysin erilainen kuin Astor, mutta jostain syystä myyvät kuitenkin Astorin pressiin sopivia nappiaihioita. Once again, ota tosta nyt sitten selvä..

4 comments:

Maj said...

ainakin kangastukku.com:sta saa vinonauhoja rullassa. Joskin itse huomasin, että eivät nettisivuilla ilmoita, josko jotain väriä ei olekaan varastossa ja selvis vasta tilauksen tulemisen myötä, että osa olikin jäänyt jälkitoimitukseen ja siihen tais mennä 1,5 kk...

Sini said...

ullaka (joko piste fi tai net..) on ottanu muistaakseni vinonauhatkin valikoimiinsa..tosin en oo varma että mikä on värivalikoima, vai onko sitä ;). siellä ei nettisivuilla oo missään mitään hintoja mutta lähettävät kyllä esitevihkosen hintoineen kotiin. jos et siis oo heidän kanssaan ennen asioinut =).

Taru said...

AIka fiilispohjainen hinnoittelu noilla :):)

Merja K said...

Hello, kiva kun poikkesit liikkeessä :) Ja hauska nähdä valmiina noista kankaista tehtyjä juttuja, täällä siis odotellaan!

Iloista alkavaa viikkoa!! Minun siivousinspiraationi antaa odottaa edelleenkin ;)