Thursday, October 23, 2008

tärkeitä asioita

Elämässä on tällä hetkellä vain harmaasävyjä, liittyen moneen eri asiaan. Ei jaksaisi millään. Jos voisin, menisin naimisiin kirkasvalolampun kanssa. Tai ainakin nukkuisin koko ajan. Mutta ei auta... Toivoisin niin että koulu olisi jo ohi, niin mielelläni tekisin vain töitä, ratkoisin takin vetskareita ja lyhentelisin lahkeita päivästä toiseen. Saisin itse sanoa mitä ja koska ja kuinka paljon. Vielä puoli vuotta, ylikin.

Ilon aiheitakin on toki paljon, lähinnä lapsiin liittyen, ja niistä yritänkin ottaa sitten kaiken irti. Eilen heittelin iät ajan superpalloa Jocsun kanssa, ja Melinda päästi äitin viekkuun lukemaan iltasatua. Helmihetkiä.

Teki mieli etsiä jotenkin mielialaa symboloivia kuvia, mutta sitten ajattelin että ehkä sillä vain lietson omaa oloa. Nämä kuvat on kuvannut Jocsu, niitä ei ole käsitelty tai rajattu mitenkään. Maailma on erilainen lapsen silmin, on ollut kiinnostavaa katsoa mitä kaikkea hän kuvaa. Onneksi on digikamera, muuten tämä harrastus tulisi kalliiksi :D.

White on white. Mun mielestä tän kuvan asettelu on jotenkin ihana. Jocsu osaa ihan loistavasti keskittää haluamansa kohteen, mutta tässä on varmasti joku syy, miksi mukit on sivussa.
Rakas sisko. Melindaa Jocsu kuvaisi vaikka kuinka paljon.
Kellä on kaukosäädin, sillä on valta. Lapsena meillä oli katkerat tappelut kapulan omistuksesta, muistatko Satu? :D.
Varpaita on aina hauska kuvata..

Tämä kuva on aiemminkin ollut täällä, mutsi lähetti sen takas vähän shopattuna, tää on niin ihana. Mun murut. Täytyy tilata suurennos.

9 comments:

ullapulla said...

ei voi muuta sanoa kuin: maailma on erilainen lapsen silmin. Ihania kuvia!

Lankakomero said...

Noi kuvat on just mainioita asettelunsa vuoksi, sillä toisin kuin useimmat luulevat hyvässä kuvassa ei kohde ole keskellä kuvaa, vaan hieman sivussa (ns. kultainen leikkaus). Aloittelijan kuvat erottaa usein juuri siitä, että kohde on keskellä ja ympärillä paljon taustaa ja maisemakuvissa horisontti keskellä kuvaa. Jocsussa on ihan selvästi ainesta kuvaajaksi!

Kristel said...

Meillä Nea saa satunnaisia valokuvauskohtauksia, ja vanha digikamera on vapaassa käytössä. Tulee käskemään, että naura kameralle, ja kuvaa sitten jalat tms... :)

Susanna said...

Lankakomero, tosiaan, en ollut tullut ajatelleeksikaan tuota sijoittelujuttua :D. Noinhan se on. Mä opetin Jocsulle sen verran että pitää valita mitä kuvaa, eikä vain räiskiä, muut on sitten ihan itse kokeillut ja oppinut. Sillä onkin kyllä niin taiteellinen silmä.

Kristel, juu noi on sitten ihania piristyksiä ladata koneelle, kun yhtäkkiä on ruutu täynnä omaa naamaa mitä kummallisimmista kulmista :D

tinna said...

Voi kun kivoja kuvia, varsinkin vika! :) Toi kuva missä on noi kupit on kyllä kiva kans. Lapsille on hauska antaa kamera, kun ne ottaa niin erilailla kuvia. Annettiin vappuna kamera kolmevuotiaalle Ruulle, ne oli hyvin mielenkiintoisia kuvia :)

Mites on harjottelu menny? Mulla on menny ihan jees, en oo viel päässy tekee huovutusjuttuja, oon vaan ollu kaupassa mutta senkin on ollu ihan kivaa. Sain omia juttuja myyntiin sinne kauppaan! :)

Susanna said...

Tinna, tosi kivasti on mulla mennyt, vaikkakin sitä korjausompelua tää eniten on. No ei se mua haittaa, siinä oppii tosi paljon. Ja mukavaa on, synkkaa hyvin, päivät on lyhyitä, eikä kukaan hengitä niskaan :D. Parhautta..

Kate said...

Samaa mieltä edellisten kanssa, Jocsussa on selvästi ainesta kuvaajaksi.

Ja ihana tuo viimeinen kuva, sitä katsellessa tulee hyvälle mielelle :)

Enni said...

Sinulla on ihanat lapset! Kovasti voimia toivon.

Anonymous said...

Siis, mitä, enhän mä koskaan tapellut kaukosäätimestä. Enhän... ;)

T: Satu