Tuesday, February 03, 2009

Prinsessalle mekko

Neiti tartti juhlamekon. Kaapin kätköistä löytyi lilaa mitä lie nättiä kangasta ja tähtikuvioista organzaa. Kaavaa lunttasin värisestä taftimekosta ja muokkailin sen pari vuotta vanhempaan kokoon. Värinen mekko muuten on edelleen kaapissa, tosin nykyään se on Melindan mielestä ihana, harmi vaan että liian pien..

Halusin että mekko olisi simppeli ja kivan kokoinen niin että voi ryömiä ja leikkiä ihan vapaasti. Tähtiorganza vilkkuu kivasti helman alta (on pari senttiä pidempi kuin päällinen).
Takana organzanauhaa mikä ihmeekseni oli säilynyt juhlien tohinassa ihan ehjänä. Onneksi sitä on täysi kela kaapissa niin voi aina vaihtaa kun edellinen tuhoutuu :).
Niin se on kasvanu, mun vaavi. Tulee kyllä yhä syliin, joskus viekkuun nukkumaankin, mutta korostaa että minä olen jo iso tyttö, en enää vaavi. Ja tarinaa tulee koko ajan. Jii sanoi yks päivä, että kannattaa olla välillä hiljaa ettei sanat lopu kesken. Prinsessa kömpi äitin syliin ja kuiskutti korvaan "äiti eihän sanat voi loppua kesken, eihän?".

13 comments:

marja said...

Tein juuri viimeviikolla tyttärelleni (14v) värisen hameen.
Väri kelpasi vaikka kauppaan mennessä olin saanut ohjeen fuksia tai musta.
Malli sitten muuttui: eka suunniteltu versio purkuun (en ollut onneksi tehnyt vielä vyötärökaitaletta) ja toinen versio sai sitten kehuja juhlaväeltäkin.

Susanna said...

Hyvä että kelpasi värinen hame ;)

Tupuna said...

Kaunis mekko. :)

Niin ne vaavit kasvavat ja entäs ne jutut. :)

Tess said...

Kaunis mekko ja söpö tyttö :)

Kävin kurkkaamassa tuon linkin kautta tuota väristä taftimekkoa. Ai, että on upean näköinen.

Lotta said...

Voi ku teiän Melinda on jo kaunis :). Aina ihailen sun ompeluksia, jospa siis tän kerran avais sanaisen arkkunsa... (öö, paineita)... tosi hieno!

Terhi said...

Kyllä teidän prinsessa on kasvanut, en meinannut tunnistaa! Kaunis mekko, kaunis tyttö!

Kati E said...

Ihana mekko! Ja iso tyttö. :O

AnneM said...

ihana mekko! Ja kyllä minäkin tosissaan katsoin että onpas se pikkuinen tullut isoksi ;)

Riikka said...

Söpöläinen tyttö, tosissaan on kasvanut ja kaunis on mekko.

Elina said...

Kaunis mekko, tuossahan on linnanneitohenkeä!

Hassua, miten ihmisen maku muuttuu iän myötä. Mäkään en olisi pienenä välttämättä tykännyt ihan kamalasti värisestä mekosta. Nyt värinen hame tai iltapuku olisi kerrassaan ihana, jos oikeanlainen kangas vain joskus kävelisi kaupungilla vastaan. :)

näppi said...

Onpas Melinda venähtäny, niin ison tytön oloinen jo! Oot ollu mieleenpainuva bloggaaja mm. valmiiden töiden osalta. Pääsit "kunniaosaan" ensimmäisessä postauksessani, käy kurkaamassa...

Anonymous said...

Ihana mekko, nätti tyttö ja taitava äiti :-).

Shoppaile ilmaiseksi! said...

Voi miten kaunis! Ja miten iloisen näköinen tyttö.