Thursday, October 05, 2006

Raglanpaita

Laitanpa nyt kuvan Melindan raglanpaidasta. Se on märkänä tossa kuvassa, siksi se näyttää vähän hassun väriseltä ja näkyy läpi. Tää väriyhdistelmä oli loistava keksintö. Valkoiset paidat on tylsiä, mutta pinkki kangas oli niin kallista (eurokankaasta) että olisi ollut typerää tehdä koko paita siitä. Niinpä leikkasin vartalo-osat liki ilmaisesta valkoisesta trikoosta, mitä ostin lähetystorilta (0,5e metri) ja hihat vaaleanpunaisesta. Metristä saa ainakin viidet hihat :D Hieno tuli!

Onnistuin lähes täydellisesti hihansuiden ja helman tikkauksessa. Yleensä ongelma on että tikki ei tule tarpeeksi likelle taitteen avonaista reunaa. Ja jos taas ompelen nurjalta ei lopputulos ole välttämättä suora tai kaunis. Ensin ajattelin tehdä paidan rinnuksiin jotain koristusta, mutta eikös se olis vähän tuhlausta, kun neidillä on kuitenkin aina mekko päällä.

Nyt täytyy mennä laittamaan ruoka ja sitten kerhoon. Kirjasto-autossa odottaa Socks socks socks, minkä saadakseni joudun juoksemaan kerholle, mutta ehkä se on sen arvoista... :D Toivottavasti saisin tänään aloitettua sukkien teon ;) . Tein muuten toiset sellaiset silkkikämmekkäät äidilleni, niistä nyt ei tullut kuvaa, mutta edellisten kuvaa voi tarkistella täällä.

Eilen erehdyin kaupungille etsimään kenkiä. Vihoviimeistä. Taas alkoi tuntumaan siltä että ehkä pitäs vaan linnoittautua kotiin niin välttyy pahalta mieleltä. Olo on yksinäinen, ulkopuolinen, väsynyt. En jaksa edes selittää kun en kuitenkaan onnistu siinä niin etten tule väärinymmärretyksi. Pitää mennä, heipähei.

8 comments:

Kati E said...

Hieno paita on. :D Pitäsköhän munkin varata tuo socks socks socks?

Anonymous said...

Ihania neulomuksia!

Sun perusfiilis elämään ja kotiäitiyteen tuntuu hirveän negatiiviselta, oletko ajatellut että ehkä sittenkään kotiäitiys ei ole "sun juttusi"?
Tämä ystävällisesti kommentoiden tekstiesi perusteella.

Petra said...

Voi noi anonyymit!
Eikö ihminen saa kirjoittaa muuta kuin ruusuisia tarinoita elämästään? Eiköhän blogissaan jokainen saa höyryjä päästää? Ja kertoa elämästä sellaisena kuin se on...
Mielestäni sun blogia on kiva lukea, eli kyllä täällä on mukavia/positiivisiakin juttuja... :)

Anonymous said...

Petra-tottakai saa kirjoittaa muutakin kun positiivista asiaa! Kuka on sanonut että ei saisi?

Totesin vain että Susannan fiilis vaikuttaa negatiiviselta, koska oikeasti MINUN MIELESTÄNI se vaikuttaa. Jos olen väärässä, niin hyvä niin.
Vastakysymyksenä- eikö täällä saa kommentoida vapaasti?
Omaa blogia ei ole,siksi anonyymiys.

Anonymous said...

Socks, socks, socks-kirja on kyllä pienen juoksunkin arvoinen kirja! Mä ainakin tykkään kovasti ja monet sukat on siitä vielä suunnitteilla:-)

Mun mielestä taas sun suhtautuminen kotiäitiyteen on upeaa jos siinä on negatiivisuutta niin se on sellaista hauska humoristista jonka avulla me kotiäidit juuri jasksetaan sitä arkea pyörittää! Huomaa ihan selvästi miten kivasti te puuhaatte yhdessä kaikkea, esim. kun maalasitte kangasväreillä yhdessä ym.

Anonymous said...

Sori kirjoitusvirheet... kotiäidit on niin kiireisiä;-)

Anonymous said...

Anonyymistikin voi jättää nimen tai nimimerkin.

T: Distant Knitter

Jani said...

Hieno raglanpaita ja raikas väriyhdistelmä!