Tuesday, October 30, 2007

Baskeri

Tuotekehittely jatkuu. Mulla on kyllä ihan selkeä idea mitä tolle kaavalle tahdon tehdä, mutta jotenkin piti käydä kiertotietä ja kokeilla aikuisen baskeria. Vaatis vähän pidemmät palat että se olis sellainen kiva myssy, mutta ihan jees näin. Kokeilin myös ohjeen mukaisen kuminauhan laittamista eri tavoin ja eri pituisina, mut ei se vaan toimi. Eikä sitä tarvita. Ja pari muutakin juttua kaavasta ja ohjeesta meni uusiks. Pienemmällä vaivalla olis piirtänyt itse koko kaavan ;).


Kamerakännykällä ei oikein saa kivoja kuvia vessan loistevalossa... Kokeilin ekan kerran tehdä yo-yo:n ja sepä oli helppoa ja kivaa puuhaa. Niitä lisää siis. Baskeri on mustaa fleeceä ja jojo vaaleanpunaista -öh- sanoisin että viskoosia.

Niin edellisestä postista puuttui speksit: Melindan paita Kangastukun poistoista (tahroja) löydetty interlock-trikoo ja alikeompelun (lol) tilkku eurokankaan 100% puuvillatrikoon jämiä. Hintaa paidalle 2e. Housujen kangas eurokankaan nukattua collegea, samaa mistä on tehty tämä setti. Elikäs 8e kankaasta tehty kahdet housut ja takki sekä vuoritettu pari hattua, melkein ilmaista siis.

***
Tänään oli vaihteeks varsinainen day from hell. Melinda heräili läpi yön ja valitti korvaansa. Ensimmäisenä aamulla valivali jatkui. Mun oli tarkoitus mennä Jocsun kanssa neuvolaan ja sieltä kouluun, minkä jälkeen tekemään parityötä House of Björnbergille. Sen sijaan otin molemmat lapset neuvolaan, missä vierähti tunti, sitten likipitäen rukoilin että neuvolan lääkäri voisi katsoa melindan korvat, ja se onneksi järjestyi. Siitä kotiin missä muksut jatkoi itkuraivareitaan, molemmilla oli vähän kurjaa ja äitillä myös. En missään tapauksessa tahtonut perua Björnbergillä käyntiä, ja mutsi ONNEKSI pystyi jättämään työnsä hetkeksi kasautumaan ja tuli hakemaan lapset luokseen. Minä stadiin ja sieltä äitille. Onneksi lapset oli olleet enkeleitä ja olivat nukkuneet lähes koko ajan päiväunia. Mummilla on kuulemma jotenkin niin hyvä sänky.. No loppu hyvin kaikki hyvin, mutta mä oon niiiiin puhki. Koko ajan on sellainen tunne, että yritän sovittaa yhteen kahta maailmaa joita ei vaan saa samaan pakettiin. On vähän irrallinen olo molemmissa maailmoissa, ja aina kaipaa toiselta puolelta jotain. Eiköhän se tästä taas..

Mistä muuten olette ostaneet (kaikkihan on eiks niin) Weekender bagin kaavat? Myydäänkö siihen pelkkiä kaavoja vai kangas/kaavapaketteja? Mitä maksaa? Täällä käy kohta hurahdus. ;)

6 comments:

iona said...

Weekender bag? (En googlaa, en googlaa, en googlaa, en googlaa...)

Pahus. Googlasin kuitenki. Sun vika!

Susanna said...

iona, mä viel ihan tahallaan jätin linkin laittamatta ;).Mä oon niin kauan ajatellut sitä, ja nyt jotenkin vinksahti joku "ei kai se terenauha niin vaikea olis" -vaihde päälle :D.

kirsi said...

Mä olen katsellut Get Knittedin valikoimaa sillä silmällä mutta vielä en ole hurahtanut. Siellä on sekä pelkkää kaavaa, että kankaita.

Susanna said...

Kirsi, sehän olisi loistava syy tilata vähän lankojakin ja.... mutta GK:lla oli loppu kaavat, joten näppäränä tyttönä surffailin hieman ja päädyin tilaamaan ebaylta. 15$ postikuluineen päivineen, eli melkein ilmaista! Ryhtiliike lähes täydellinen, en tilannut mitään muuta :D:D..

Ellix said...

Mäkin tilasin ebaysta! Mutta jotenkin "koriin" hyppäsi samalla muutama muukin laukkuohje, kuin varkain... Hassu juttu :)

AnneM said...

jep, tiistaina viimeksi. Verenpaine mulla on aina jotain 105/60 luokkaa, kyllä tää on ihan olosuhteista johtuvaa (jos joku ei nuku, ei nuku äitikään jne...) Näköjään vaan venyi taas pitkäksi säryksi. Sitä se teettää kun ei halua heti ottaa kunnon lääkeannosta :o Lääkäri meinaan sanoi silloin ekalla kerralla, että jos pää on oikeasti tosi kipeä, kannattaa ottaa samantien 2 * 500g panadol, niin kipu lähtee eikä tule takaisin kun lääke haihtuu....