Friday, October 16, 2009

Pohjatonta

Viime aikoina olen huomannut käyttäväni usein sanaa "pohjaton" - edellisessä postauksessakin kaksi kertaa, ja kolmaskin melkein tuli mutta muistui mieleen äikän open opetukset: samassa kappaleessa ei pitäisi koskaan käyttää kahta kertaa samaa adjektiivia.

N. 16 vuotiaasta eteenpäin olen ollut pohjattoman rakastunut Anaïs Niniin ja Henry Milleriin. Nyt tuli taas pohjaton tarve kaivaa kirjat esiin. Keväällä 2007 hankin ensimmäisen osan päiväkirjoja, ja edelleen niitä on hyllyssä se yksi. Suorastaan pohjatonta saamattomuutta!
Luulin että mulla olisi myös Henry&June, mutta ilmeisesti se on ollut vain lainassa. Anaïsin, Henryn ja Junen välinen suhde on aina kiehtonut mua, ja jotenkin olen aina ajatellut että Anaïs ja June kuuluivat yhteen. Mulla on silmillä liian pinkit lasit ja gaydar epäkunnossa, tiedetään :).

Mulla oli korjauksessa puku mikä aiheutti pohjatonta ihailua. Puku ei ole teetetty vaan ihan Stokkan perusmallistoa, mutta silti! Tätä olisi ihan hyvin voinut pitää päällä vaikka nurinpäin.
Kuvassa siis etukappaleen nurja puoli, vasemmassa yläkulmassa näkyy hihan vuorin kiinnitys, mikä on tehty käsin. Aiemmin olen nähnyt vain yhden tätä siistimmin tehdyn, mutta se olikin sitten Bossin puku :) .Tekisi pohjattomasti mieli hakea vaatturikoulutukseen.

Kissojen kanssa työskenteleminen aiheuttaa välillä pohjatonta raivoa.

Facebookissa vanha (indeed) ystävä muisteli Carolan biisien sanoja. Sai minut miettimään vanhoja hyviä aikoja kun Fairytalen hämyssä kuunneltiin Carolaa ja humalluttiin ja pohdittiin onko sillä yhtäkään kappaletta missä ei ole sydänsuruja :). Tuli sitten pohjaton tarve kuunnella Carolaa, ja kun oma levy on tuolla jossain, Spotifystä löytyi apu: carola parhaat . Multa löytyy myös muutama invi, laita @ jos tarvitset!

9 comments:

Koukuttaja said...

Mä niin tiedän tuon kissajutun. Meidän Elli auttaa niin innokkaasti aina ihan kaikessa. Paitsi, että se viskoo paperit lattialle, se myös nakertaa niistä kulmat. Pohjattoman raivostuttavaa, indeed.

KirsiÄr said...

Mä ehkä pohjattomasti kaipaisin kutsun tuonne Spotyyn. Pls.

Oletko muuten tulossa kässymessuilemaan Tampereelle?

Susanna said...

Koukuttaja, jepujee. Nää tekee myös raivoisia hyökkäyksiä kaavapaperin päälle. Joudun aina sulkemaan ne pois työhuoneesta, näen jo painajaisia että tuhoavat jonkun kalliin kankaan :)

Kirsi, laitoin kutsun sulle! En oo tulossa messuileen, ei oo rahaa :(

KirsiÄr said...

Aaaawww...Kiitos :)

Päivi, Lankakomero said...

Kiva, kun muistutit Anais Ninistä ja Milleristä. Luin niitä joskus 70-80-lukujen vaihteessa. Mie oon ihmetellyt, miten meidän kissat jättää mun langat rauhaan. Ei niitä kiinnosta ne yhtään, mitä nyt joskus tälläävät maate neuleen päälle. Minuakin kiinnostaisi Spotify-kutsu...

Anonymous said...

haa kissejä=D
pureeks toi kumia kuvassa=) hih
ei kato saa tuo sun työskentely liian helppoa olla.
t:Anne

Susanna said...

Päivi, pistin sullekin invin. Ja nyt ne on hetkeksi loppu, pitää pihtailla :)

Päivi, Lankakomero said...

Tuhat kiitosta!

Nina said...

Mulla on pohjaton tarve päästä pois töistä.